001 002 003
Talán máig vitatott a "természetgyógyászat" helye a mai magyar társadalomban, de még világszerte is. Leggyakrabban szélsőséges álláspontokat hallani a természetgyógyászatról, mert agyondicsérik, illetve leszólják. Ezt az őskáoszt, ami a természetgyógyászatot körülveszi, szeretné e sorok írója eloszlatni, s helyére tenni fogalmilag, értékrendileg egyaránt.
A csontkovácsolás a tartó és mozgató szervrendszer visszafordítható reflexes működészavarainak kórélettanával, diagnosztikájával és terápiájával (rehabilitációjával), valamint megelőzésével, azaz prevenciójával foglalkozik, s a szokásos orvosi eljárásokat kézzel végzett diagnosztikai és terápiás technikákkal egészíti ki.

Kereső

Fórum

Tisztelt Doktor Úr,
Érdeklődnék tud-e olyan helyet ahol az emberben lévő elektroszmog értéket ki tudnák mutatni. 1 hónapja ilyen jellegű tüneteim vannak az új munkahelyemen, ami egy tetőtéri családi házban van.
Köszönöm
Csilla
Tisztelt doktor úr! Ma reggel úgy ébredtem, hogy a tarkóm és a két lapockám között iszonyú fájdalmat éreztem. A fejemet alig bírom mozgatni és a háton fekvés is fájdalmakkal jár. Mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm!
Jo napot kivánok.Jobb kar zsibbadással és csigolya ,hátfájással küszködök.1983 11 07 születési dátumom.

Referenciák

 
 
 
 
Rádióinterjú hang (2007 szeptember 28)
A teljes "Fókusz" riport (5,7 MB) video jpeg(2006 január 12)
Rádióinterjú hang  swf  stream (2004 ősz)
Páciens a kezelés után (1,55 MB) video (2003)
 


 
 
 
 
video
 

 João de Deus 


 Akupunktúrás érzéstelenítés 


Csontkovácsolás akupunktúrával  

20 perc múlva...

Tapasztalatok...Érvelő - Mit gyógyít az embergyógyász?


Objektív Tv Riport 2013 Június 6