001 002 003
Talán máig vitatott a "természetgyógyászat" helye a mai magyar társadalomban, de még világszerte is. Leggyakrabban szélsőséges álláspontokat hallani a természetgyógyászatról, mert agyondicsérik, illetve leszólják. Ezt az őskáoszt, ami a természetgyógyászatot körülveszi, szeretné e sorok írója eloszlatni, s helyére tenni fogalmilag, értékrendileg egyaránt.
A csontkovácsolás a tartó és mozgató szervrendszer visszafordítható reflexes működészavarainak kórélettanával, diagnosztikájával és terápiájával (rehabilitációjával), valamint megelőzésével, azaz prevenciójával foglalkozik, s a szokásos orvosi eljárásokat kézzel végzett diagnosztikai és terápiás technikákkal egészíti ki.

Kereső

Fórum

Tisztelt doktor úr! Ma reggel úgy ébredtem, hogy a tarkóm és a két lapockám között iszonyú fájdalmat éreztem. A fejemet alig bírom mozgatni és a háton fekvés is fájdalmakkal jár. Mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm!
Jo napot kivánok.Jobb kar zsibbadással és csigolya ,hátfájással küszködök.1983 11 07 születési dátumom.
Tisztelt Doktor Úr,
Érdeklődnék tud-e olyan helyet ahol az emberben lévő elektroszmog értéket ki tudnák mutatni. 1 hónapja ilyen jellegű tüneteim vannak az új munkahelyemen, ami egy tetőtéri családi házban van.
Köszönöm
Csilla

Embergyógyászat

 
termeszetgyogyasz-eloadas
Kelemen István

Természetgyógyász
(alternatív mozgás és masszázs terapeuta)

Tel:
+36-70-38-22-979

Elektronikus levél: info[kukac]embergyogyasz.hu
Erdélyi tartózkodásom alatt élő telefonszám: 0746920012